GRONDWERK

 

KLIC melding

Alvorens wij gaan graven moeten we op de hoogte zijn van eventuele ligging van kabels en leidingen in de grond. Als grondverzetbedrijf, met mechanische graafmachines, de zgn “grondroerders” zijn wij vanaf 1 oktober 2008 wettelijk verplicht om bij elke mechanische “grondroering” een KLIC-melding te doen bij het Kadaster. De opdrachtgever is verplicht om de grondroerder de gelegenheid te bieden tot zorgvuldig graven door zelf informatie aan te vragen of de grondroerder gelegenheid te geven informatie aan te vragen.

Als u ons opdracht geeft tot het uitvoeren van graafwerkzaamheden en u heeft hiervoor zelf nog geen KLIC melding gedaan, dient u dit vroegtijdig, minimaal 3 dagen voordat de werkzaamheden beginnen, aan te geven zodat wij de KLIC melding kunnen doen en op tijd de benodigde informatie van het Kadaster kunnen ontvangen. Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naarhttp://www.kadaster.nl/klic.

Woningbouw

In de woningbouw hebben wij een goede positie weten te verwerven. Ons sterke punt is dat wij heel snel op het verzoek van de opdrachtgevers kunnen inspelen, doordat wij al het nodige materieel in huis hebben.

Het hele traject grondwerk kunnen wij van het begin tot het eind uitvoeren. De voornaamste taken hierin zijn het uitgraven, aanbrengen en verdichten van zand met een trilplaat t.b.v. grondverbetering, het aanvullen en afwerken van de bouwplaatsen. Daarnaast leggen wij buitenrioleringen en drainage aan en tot slot gaan we de tuinspitten en verzorgen het grondwerk t.b.v bestrating.

Verhuur

verhuur

Wij verhuren diverse types hydraulische graafmachines, dumpers, shovels en zandauto’s inclusief machinist of chauffeur.

Onze machinisten hebben een ruime ervaring, zijn in het bezit van het certificaat Basisveiligheid en een aantal machinisten hebben daarnaast ook nog het machinistendiploma, het certificaat Hijsen met grondverzetmachines en het certificaat Veilig werken op wegen.

Ons materiaal wordt veelal verhuurd in de wegenbouw, woning- en utiliteitsbouw en natuurbouw, maar ook voor particulieren is ons materieel natuurlijk inzetbaar.

Voor meer informatie zie Materieel.

Wegenbouw

wegenbouw

Ons materieel wordt door diverse aannemers ingezet bij projecten zoals o.a. de aanleg en herinrichting van wegen, aanleggen van sportparken, aanleggen en bouwrijp maken van bouwterreinen, rioleringswerken en saneringen.

3aba5b3cc7f8272d597d9c474049d08b 0d891f80faa86b497098bb4200359b36

Natuurbouw

natuurgebied

Bij het uitvoeren van natuurbouwprojecten wordt o.a. landbouwgrond weer teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat doordat de bovenlaag wordt afgegraven en afgevoerd.

Meerdere projecten zijn er gerealiseerd en naar verwachting zullen projecten rond de natuurbouw een belangrijke rol gaan spelen in de bedrijfsvoering.

Paardenbak

dsc_0053

Voor aanleg of renovatie van paardenbakken kunt u bij ons terecht. Wij bespreken uw wensen, waarna we het juiste zand leveren en verwerken.

Indien nodig leggen we drainage aan voor de afvoer van water.

Aanleg paardenbak

Opruimen paardenbak

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een paardenbak wilt opruimen. Wij voeren het zand voor u af, vullen het weer aan met zwarte grond en werken het geheel vlak af.

Loonwerk

img_2722

Ook voor divers loonwerk kunt u bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan het graven of dempen van sloten, aanleggen van dammen, grondverbetering, doorspitten en egaliseren van landbouwgronden en het aanleggen drainage.

Adres

Hulzebosch Grondwerken BV
De Zuidmaten 4
9411 PT  Beilen
KvK nr. 04016692
BTW nr. NL812312958B01

Contact

Tel: +31 (0)593-522139
A. Hulzebosch 06-53409317
info@hulzeboschgrondwerken.nl

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Certificering