ZAND EN GROND

Zand en zwarte grond

We verkopen verschillende soorten zand en zwarte grond dat voor diverse doeleinden geschikt is en leveren het franco op het werk. Voor kleine hoeveelheden kunt u ook zand en grond met een aanhanger afhalen vanaf onze werkplaats.

Hieronder een greep uit ons assortiment. Wij geven u graag advies.

Vulzand

Vulzand is geschikt voor vele doeleinden zoals o.a. grondverbetering van bouwputten en als onderbaan voor straatwerk.Ook in een iets grovere variant verkrijgbaar. Dit zand is voorzien van een geldig certificaat.

Woudzand

Woudzand, ook wel roodzand genoemd, geschikt voor o.a. grondverbetering van bouwputten, voor straatwerk, voor paardenbakken en het verschralen van grond. Het woudzand is gekeurd conform het Bouwstoffenbesluit AP04.

Drainagezand

Drainagezand is grofzand, geschikt om drainage in te leggen omdat het heel goed water doorlaat. Dit zand is voorzien van een geldig certificaat.

Metselzand / voegzand

Metselzand / voegzand wordt gebruikt voor het maken van specie voor metselen en voor voegen. Dit zand is voorzien van een geldig certificaat.

Betonzand / vloerenzand

Betonzand, ook wel vloerenzand genoemd, is een grove zandsoort geschikt voor het maken van betonvloeren. Dit zand is voorzien van een geldig certificaat.

Valdempendzand

Valdempendzand  is geschikt om onder speeltoestellen toe te passen. Het is uitgebreid getest door ISA-sport en gecertificeerd door TÜV Nederland.

Zwarte grond

Zwarte grond, direct afgegraven en gesorteerd vanuit het land. Het is geschikt als tuingrond voor het ophogen van de tuin en het verbeteren van landbouwgronden. De grond is gekeurd conform het Bouwstoffenbesluit AP04.

Adres

Hulzebosch Grondwerken BV
De Zuidmaten 4
9411 PT  Beilen
KvK nr. 04016692
BTW nr. NL812312958B01

Contact

Tel: +31 (0)593-522139
A. Hulzebosch 06-53409317
info@hulzeboschgrondwerken.nl

Facebook

[custom-facebook-feed]